Zaktraining Zwanenburg

Zaktraining

Zaktraining bij Personal training Zwanenburg

Wil jij de stap zetten om wat sportiever te worden, maar blijf je maar elke keer uitstellen naar de volgende dag! Heb je last van je lichaam om gaan je kleding te strak zitten. Een ding is zeker: negeren is niet de oplossing. Je zult je alleen maar minder fit en energiek gaan voelen.

Begin nu met Personal training Zaktraining in Zwanenburg?

Uit onderzoek blijkt dat je meer calorieën verbrandt als je samen traint. Je pusht jezelf meer en sport ook nog eens regelmatiger. zaktraining is een krachtig middel om je conditie snel te verbeteren en ook nog een echte calorie verslinder. Kies daarom voor een groepsles Bokszaktraining.

Prive training Bokszaktraining en Circuit training

Om de training echt effectief te maken combineren we zaktraining met Circuit training. In de les voer je kickbokscombinaties uit op een bokszak. Tussendoor doe je wat cardio en krachtoefeningen zoals burpees, sit ups en push ups. We gebruiken hiervoor meerdere activiteiten voor klaar. Denk aan de rope en aan lichte gewichten. Door de afwisseling train je niet maar 1 deel van je lichaam, maar komt je armen, buik, billen en benen allemaal aan bod.

Je traint al je spieren waardoor je sneller afvalt en sterker wordt.
– Fitness en cardio oefeningen verbeteren je conditie.
– Je traint in een groep, maar toch op je eigen niveau.
– Je verbrandt tot wel 700 calorieën per uur.

Prive groep Zaktraining

Een sport kies je niet zomaar en wij zien het liefst gemotiveerde leden die graag komen trainen. Daarom bieden wij een groeps privé zaktraining waarin je met een groep dat jij uitkiest mee zult training. Ben jij klaar voor verandering? Klik hier voor meer info

Wil jij liever alle aandacht op jezelf gericht hebben? Kies dan voor personal training hierbij krijg jij de volledige begeleiding 1 op 1. Wij kunnen jouw helpen om fitter te worden, afvallen of juist weer lekkerder in je vel te laten zitten.

Ook hiervoor kan je contact met ons opnemen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *