auto polieren

Auto poetsen

Hoe oud uw auto ook is; met een goede en stevige auto poetsen poetsbeurt kunt u uw geliefde bolide weer prachtig glanzend en schoon krijgen. Een auto goed schoonmaken en poetsen vereist echt vakwerk, voornamelijk omdat men met verschillende materialen en middelen werkt. Om de lak van de auto niet te beschadigen bijvoorbeeld, maar ook om vervelende luchtjes uit uw interieur te verwijderen. Wilt u uw auto weer als nieuw laten blinken? Dan kunt u altijd terecht bij Car Care Expert in Zwanenburg. Wij zorgen ervoor, dat uw auto weer fris en fruitig de weg op kan.

Auto poetsen

Een schone en goed verzorgde wagen oogt vele malen beter dan een auto die al geruime tijd niet onder handen is genomen. Daarnaast verlengt het regelmatig poetsen van uw auto de levensduur van de lak. Hierdoor zal ook roest minder kans krijgen om schade aan te richten. Maar: hoe werkt zo’n poetsbeurt precies?

Allereerst zal de auto flink gewassen moeten worden. Doet u dit niet en gaat u meteen over tot poetsen? Dan riskeert u dat u krassen maakt in uw lak, doordat kleine vuilrestjes tijdens de wrijvende bewegingen diep in de lak terecht komen. Daarom wordt elke auto eerst flink schoon gemaakt, met behulp van autoshampoo. Dit schoonmaakmiddel is speciaal afgestemd op de materialen en lak van uw auto. Na het wassen wordt de auto goed schoongespoeld en afgedroogd.

 

auto poetsen

Eerst wassen en dan wordt de auto gepoetst en gewaxt

Wanneer de auto goed uitgedroogd is, wordt met het daadwerkelijke poetsen begonnen. Vaak wordt eerst een middel aangebracht, dat de lak van uw auto diep reinigt. Enkel met water en autoshampoo wassen verwijdert namelijk niet 100% van al het vuil, soms kunnen kleine vuilrestjes of zand erg diep in de lak getrokken zijn. Deze cleaner verwijdert ook deze restjes.

Daarna wordt de wax aangebracht. Autowax trekt ook ingetrokken vuil uit de lak en sluit bovendien de lak geheel af. Hierdoor zal vuil vele malen minder snel nog in de lak terecht komen. De wax wordt hiervoor flink ingewreven, waarna het met een poetsdoek juist weer wordt uitgewreven. Een beetje als schoenpoets, maar dan voor auto’s. U kunt zich voorstellen dat dit proces aardig wat tijd in beslag neemt! Meer info op Car Care Expert auto poetsen

Diverse beschermlagen

Wij bieden diverse bescherming aan voor uw auto lak, we hebben natuurlijk de normale standaard wax met carnauba erin wat zorgt dat de regendruppels van de auto afvliegen, maar we hebben ook een nano coating en een glascoating dat u auto minimaal met 3 jaar beschermt.

Natuurlijk wordt het interieur ook stevig onder handen genomen

Naast de buitenkant, heeft ook de binnenkant van uw auto baat bij een stevige schoonmaakbeurt. Wanneer u uw auto onder handen laat nemen door Car Care Expert in Zwanenburg, dan kunt u er vanuit gaan dat u een heerlijk frisse en schone auto terugkrijgt. Zowel van binnen als van buiten! Meer informatie? Neem gerust eens contact met ons op voor de werkwijze en prijzen voor een goede autopoetsbeurt.

Comments 1

Comments are closed.

Prev
Glascoating voor auto!
Glasscoating

Glascoating voor auto!

Glascoating is een speciale keramische bescherming die op jouw auto wordt

Next
Zaktraining Zwanenburg snel in shape!
You May Also Like