Zaktraining zwanenburg

Zaktraining Zwanenburg snel in shape!

Zaktraining zwanenburg! Wil jij de stap zetten om wat sportiever te worden, maar blijf je maar elke keer uitstellen naar de volgende dag! Heb je last van je lichaam om gaan je kleding te strak zitten. Een ding is zeker: negeren is niet de oplossing. Je zult je alleen maar minder fit en energiek gaan voelen.

Begin nu met Personal training Zaktraining in Zwanenburg?

Uit onderzoek blijkt dat je meer calorieën verbrandt als je samen traint. Je pusht jezelf meer en sport ook nog eens regelmatiger. zaktraining is een krachtig middel om je conditie snel te verbeteren en ook nog een echte calorie verslinder. Kies daarom voor een groepsles Bokszaktraining.

Prive training Bokszaktraining en Circuit training

Om de training echt effectief te maken combineren we zaktraining zwanenburg met Circuit training. In de les voer je kickbokscombinaties uit op een bokszak. Tussendoor doe je wat cardio en krachtoefeningen zoals burpees, sit ups en push ups. We gebruiken hiervoor meerdere activiteiten voor klaar. Denk aan de rope en aan lichte gewichten. Door de afwisseling train je niet maar 1 deel van je lichaam, maar komt je armen, buik, billen en benen allemaal aan bod.

Je traint al je spieren waardoor je sneller afvalt en sterker wordt.
– Fitness en cardio oefeningen verbeteren je conditie.
– Je traint in een groep, maar toch op je eigen niveau.
– Je verbrandt tot wel 700 calorieën per uur.

Zaktraining zwanenburg is een combinatie van techniek en conditie. In een zeer hoog tempo worden (meestal) een uur lang stoot en trap technieken uitgevoerd tegen een bokszak. Een uitstekende workout voor het verbeteren van de conditie of om in korte tijd in vorm te komen.

Zaktraining zwanenburg is de afgelopen jaren ontzettend populair geworden vanwege de toegankelijkheid van de trainingen. Doordat er niet wordt gespart is deze training aantrekkelijk voor een grote doelgroep. Er worden tegenwoordig niet alleen bij vechtsportscholen zaktraining aangeboden, maar ook bij reguliere fitnessclubs.

Prive groep Zaktraining Zwanenburg

Een sport kies je niet zomaar en wij zien het liefst gemotiveerde leden die graag komen trainen. Daarom bieden wij een groeps privé zaktraining waarin je met een groep dat jij uitkiest mee zult training. Ben jij klaar voor verandering? Meld je dan nu aan voor een gratis intake!

Wil jij liever alle aandacht op jezelf gericht hebben? Kies dan voor personal training hierbij krijg jij de volledige begeleiding 1 op 1. Wij kunnen jouw helpen om fitter te worden, afvallen of juist weer lekkerder in je vel te laten zitten. Naast prive groepstraining en personal training is het ook mogelijk om voor een duo personal training te gaan. Met een duo personal training is het mogelijk om met twee personen een les te volgen. Meestal kan je de kosten dan ook delen en is het wat voordeliger.

Sinds kort is het ook mogelijk om een duo personal training af te nemen. Dan kan je met een vriend of vriendin personal training lessen volgen. In een groep van twee zijn natuurlijk meerdere oefeningen mogelijk en richten wij ons vaak ook op wat elk individu nodig heeft. Voor de verschillende mogelijkheden verwijs ik u naar de website van personal training zwanenburg.

Op de website kunt u ook de verschillende lessen terugvinden en tevens ook de prijzen per les voor 1 op 1 begeleiding en voor duo begeleiding. Het is tevens ook mogelijk om in een groep van maximaal 10 personen te sporten. Al met al meerdere opties dus geen reden om niet te bewegen! Wij helpen u graag verder om uw doelen te bereiken en naar de volgende stap te bewegen.

Blog aanmelden?

Heeft u een interessante blog over sporten, fitness, personal training, bewegen, voeding en sport of een ander gerelateerde onderwerp? Neem dan contact met ons op! Wij zullen dan uw blog beoordelen en indien deze voldoet aan onze eisen zullen we deze ook plaatsen op deze blog site.

 

 

Prev
Auto poetsen
auto polieren

Auto poetsen

Hoe oud uw auto ook is; met een goede en stevige auto poetsen poetsbeurt kunt u

Next
Bankstel reinigen
bankstel reinigen

Bankstel reinigen

Bankstel Reinigen​ Meestal kunt u wanneer u net een bankstel heeft aangeschaft

You May Also Like