bankstel reinigen

Bankstel reinigen

Bankstel Reinigen​

Meestal kunt u wanneer u net een bankstel heeft aangeschaft deze prima zelf onderhouden tot een jaar of 2. Daarna komen er steeds meer vlekken in en omtrent de bank en wordt het tijd om deze een grondig te laten reinigen door een professionele bankstel reiniger. Meer info

Wij van meubels reinigen aan huis, komen graag bij u langs om uw bankstel grondig te reinigen. De kosten van het impregneren, beschermlaag aanbrengen op de bank bij een 5 zit bankstel reinigen met vaste of losse kussens betaald u niets, alles inclusief.

Ons werkgebied is geheel Noord-Holland maar wij zijn vooral veel te vinden in Haarlem, Amsterdam en omgeving. Om onze professionele bankstel reinigers in te huren hoeft u alleen maar een aanvraag forumlier in te vullen op https://www.meubelsreinigenaanhuis.nl/offerte-aanvragen/  of slechts een whatsapp te sturen met de foto van de bank naar: 06 2444 2434. Wij maken dan een afspraak om uw bankstel aan huis te komen reinigen op een tijdstip dat het u goed uitkomt.

bankstel reinigen

Bureaustoelen laten reinigen?

Uw kantoor wordt zeer waarschijnlijk met regelmaat en op contractuele basis schoongemaakt. Stofzuigen, de toiletten en de kantineruimte zijn zaken die daarbij zelden worden overgeslagen. Eén ding wordt echter vaak vergeten: uw bureaustoel! Meer info

bureaustoel reinigen

Waarom uw bureaustoel reinigen?

Dagelijks maakt u gebruik van uw bureaustoel in veel gevallen zelfs met meerdere personen. 60% van de werknemers eet minimaal 2x per week achter zijn werkplek. Koffievlekken, broodkruimels, bacteriën en stofdeeltjes; uw bureaustoel is in veel gevallen onhygiënisch.

Vlekvrij, Hygiënisch, Mileuvriendelijk en Duurzaam

Bureaustoelreinigen.nl maaktgraag uw bureaustoelen, vergaderstoelen, zorgstoelen en kantinestoelen schoon. Onze diensten worden vaak ingezet in kantoren, zorginstellingen, scholen en overheidsgebouwen. De gekwalificeerde vakmensen van bureaustoelreinigen.nl reinigen overigens ook projecttapijt en tapijttegels.

Ook voor meubels reinigen in de zorgsector

Wij reinigen ook meubels voor de zorgsector en uiteraard kunnen wij ook reinigen op locatie. Neem contact met ons op of vraag een proefreiniging aan.

wilt u zelf  uw bankstel reinigen Hier wat tips

Een bankstel reinigen en ontsmetten?

Of je nu een specifieke vlek op een kussen probeert aan te pakken of je hele bank twee keer per jaar wilt opfrissen, probeer deze eenvoudige how-to eens:

Gebruik een draagbare kledingstomer of uitbarstingen van uw stoomstrijkijzer om huisstofmijt te doden. Ga over de hele bank, zodat alleen de stoom de stof raakt en doordringt. Als je geen stomer of strijkijzer hebt, sla deze stap dan over en ga meteen door met stofzuigen.

Met de stofferingbevestiging van je stofzuiger ga je over de hele bank: rug, armen, rok en kussens. Als de kussens verwijderbaar zijn, verwijder ze dan en stofzuig de stof eronder, ga zo ver onder de rug en armen als je stofzuiger kan bereiken. Ga met het spleetmondstuk langs de naden, rond knopen en langs de rand.
Bekijk het waslabel van je bank om te zien wat je veilig op de stof kunt gebruiken:

W is het gemakkelijkst te reinigen en betekent dat reinigingsmiddelen op waterbasis prima te gebruiken zijn.
W/S betekent dat reinigingsmiddelen op water- of oplosmiddelbasis veilig zijn.
S betekent dat alleen reinigingsmiddelen op basis van oplosmiddelen mogen worden gebruikt.
X betekent niets anders dan stofzuigen of borstelen.

Voor stoffen die veilig met water kunnen worden gereinigd, behandel voedsel- en huisdiervlekken met een enzymbevattende formule zoals Bissell Professional Pet Stain & Odor Remover. Meng in een mum van tijd mild afwasmiddel met warm water. Test de reiniger altijd eerst op een verborgen plek.

Als uw kussens afneembare hoezen hebben, rits ze dan open en plaats een papieren handdoek tussen de stof en de vulling om het schoonmaakmiddel te absorberen. Breng de reiniger aan op een doek en dep de vlek voorzichtig van buiten naar binnen. Zodra de vlek is verwijderd, dep je de plek met een andere vochtige doek om grondig af te spoelen en droog te deppen. Voor “S”-stoffen: verwijder vlekken met een product op basis van oplosmiddelen volgens de aanwijzingen op de verpakking.

Reinig groezelige armen en hoofdsteunen met een draagbare afzuigreiniger zoals Bissell’s Little Green ProHeat Portable Cleaner. Doseer eenvoudig het mengsel van reiniger en water door de slang, schud de stof met het borstelmondstuk en zuig het vuil op in de tank. Voor stoffen die alleen oplosmiddelen bevatten, kunt u het beste een professional inschakelen voor een veilige en grondige reiniging.

Zodra uw bank schoon en droog is, doodt u alle aanhoudende bacteriën en geuren op waterbestendige bekleding met een ontsmettende spray voor stoffen.

Liever bankstel reinigen laten uitbesteden! Voel je vrij om ons te contacteren.

Prev
Zaktraining Zwanenburg snel in shape!
Next
Afvallen met een Persoonlijk Voedingsplan
You May Also Like