auto wassen en polijsten

auto polijsten in Zwanenburg

Met de auto polijsten in Zwanenburg en  detailing behandeling van car care expert krijgt uw auto de aandacht en verzorging die het verdient. Deze behandeling duurt gemiddeld een dag. Na de behandeling is de lak weer opgefrist en heeft de lak weer een glans op hoog niveau met bescherming van een hoogwaardige wax die tot zes maanden bescherming biedt. De lichte waskrassen (swirls) worden aanzienlijk minder. Houd er rekening mee dat er geen daadwerkelijke lak correcties worden uitgevoerd. De behandeling ziet er als volgt uit:

  • Handwas met 2-emmer methode
  • Deursponningen reinigen
  • Velgen en wielkasten grondig reinigen
  • Drogen met lucht
  • Reinigen met klei
  • Enkele stap auto polijsten
  • Aanbrengen van een hoogwaardige wax
  • Ramen streeploos reinigen
  • Banden voorzien van een bandendressing 

Vindt u toch dat uw auto wat extra aandacht verdiend? Kies dan voor de basis detailling en informeer naar de mogelijkheden of kom gerust langs met uw auto!

Auto polijsten in Zwanenburg

Bent u benieuwd naar hoe wij de uitstraling van uw auto kunnen verbeteren? Neemt u dan gerust contact met ons op. Omdat we bij car care expert naar de details van uw auto kijken, kan het per auto verschillen welke aanpak we het best kunnen hanteren. Uw auto polijsten is dus maatwerk. Wij vertellen u graag wat wij precies voor de uitstraling van uw auto kunnen betekenen. Van basic detailing tot full detailing, van interieur detailing tot leer reparatie, bij ons bent u hiervoor aan het juiste adres als u veel waarde aan uw auto hecht.

 

Autopoetsbedrijf Car Care Expert heeft deze week een blog geschreven over het auto polijsten en tips hoe u dit het best kunt doen. Lees de blog over auto polijsten nu op: Blog auto polijsten Zwanenburg

Car Care Expert kan uw auto ook voor uw polijsten. Neem daarvoor een kijkje op hun website: https://www.carcareexpert.nl/


U kunt ook uw eigen blog op ons website plaatsen. Neem hiervoor contact met ons op! Wij kunnen u ook helpen bij het schrijven van een blog.

 

Next
Personal gym in Zwanenburg geopend!
Sportschool in zwanenburg

Personal gym in Zwanenburg geopend!

Sportschool in Zwanenburg Sinds afgelopen maandag is er een nieuw sportschool in

You May Also Like