personal training in zwanenburg

Personal training Zwanenburg

Personal training Zwanenburg heeft deze week een leuke blog geschreven over personal training! Klik hier.

Sinds begin dit jaar kun je ook Personal training volgen in Zwanenburg. Deze priveles wordt gegeven bij Personal training Zwanenburg. Naast personal training kan je bij Personal training Zwanenburg ook een voedingsadvies ontvangen of eventueel met een small groep een zaktraining nemen  en of een kickboksles. De sportschool in Zwanenburg telt momenteel 3 professionele personal trainers.

VOLLEDIGE AANDACHT MET PERSONAL TRAINING

Personal training betekent persoonlijke training. Ik train hierbij één op één met jou om je doelen op korte termijn te behalen en te behouden. Of het nu gaat om afvallen, het opbouwen van spiermassa, het verbeteren van je lichaamshouding of om te revalideren. Bij personal training staat je eigen lichaam centraal en train je op je eigen niveau, waarbij ik je uitdaag om je grenzen stapsgewijs te verleggen. Door te kiezen voor personal training, geef ik jou 100% begeleiding en kan ik gerichte oefeningen voor je lichaam opstellen om een optimaal resultaat te bereiken.

PERSONAL TRAINING IN ZWANENBURG 

Wanneer je kiest voor personal training bij personal training zwanenburg weet je zeker dat je je doelstellingen behaalt. Afhankelijk van je voorkeur, geef ik personal training in en Zwanenburg. Tijdens de personal trainingen maak ik gebruik van verschillende sportattributen als dumbells, kettlebells, TRX en touwen en laat ik je oefeningen doen op basis van je eigen lichaamsgewicht. Op deze manier train je meerdere spiergroepen tegelijkertijd en creëer je sneller een beter uithoudingsvermogen. Bovendien zorg ik voor afwisselende trainingen zodat iedere personal training leuk blijft. Naar wens kan ik persoonlijk voedingsadvies geven voor een algehele verbetering van je levensstijl.

personal training

Na het sporten is het mogelijk om bij Personal training Zwanenburg te douchen. Wij hebben 2 aparte douches  1 voor mannen en 1 voor vrouwen.

Heeft u nog vragen en of ideeën? Dan horen wij dat graag! U kunt ons contactgegevens vinden op: Telegram


Blog plaatsen?

Wilt u ook uw eigen blog op deze website plaatsen en heeft uw bedrijf een relatie met de omgeving Zwanenbug? Neem dan contact met ons op!

Ook als u geen blog heeft kunnen wij u daarbij helpen! Wij schrijven graag een blog voor u over uw bedrijf of faciliteiten die u biedt. Voor meer informatie verwijzen wij u naar de contact pagina. 

Wij zijn nog op zoek naar informatieve blogs over voedingsadvies en bewegen tijdens corona. Mocht u een interessante blog hierover hebben of willen schrijven? Dan horen wij ook graag van u. 

Comments 1

Comments are closed.

Prev
Personal gym in Zwanenburg geopend!
Sportschool in zwanenburg

Personal gym in Zwanenburg geopend!

Sportschool in Zwanenburg Sinds afgelopen maandag is er een nieuw sportschool in

Next
Glascoating voor auto!
Glasscoating

Glascoating voor auto!

Glascoating is een speciale keramische bescherming die op jouw auto wordt