Bankstel reinigen

bankstel reinigen

Bankstel Reinigen​

Meestal kunt u wanneer u net een bankstel heeft aangeschaft deze prima zelf onderhouden tot een jaar of 2. Daarna komen er steeds meer vlekken in en omtrent de bank en wordt het tijd om deze een grondig te laten reinigen door een professionele bankstel reiniger. Meer info

Wij van meubels reinigen aan huis, komen graag bij u langs om uw bankstel grondig te reinigen. De kosten van het impregneren, beschermlaag aanbrengen op de bank bij een 5 zit bankstel reinigen met vaste of losse kussens betaald u niets, alles inclusief.

Ons werkgebied is geheel Noord-Holland maar wij zijn vooral veel te vinden in Haarlem, Amsterdam en omgeving. Om onze professionele bankstel reinigers in te huren hoeft u alleen maar een aanvraag forumlier in te vullen op https://www.meubelsreinigenaanhuis.nl/offerte-aanvragen/  of slechts een whatsapp te sturen met de foto van de bank naar: 06 2444 2434. Wij maken dan een afspraak om uw bankstel aan huis te komen reinigen op een tijdstip dat het u goed uitkomt.

bankstel reinigen

Bureaustoelen laten reinigen?

Uw kantoor wordt zeer waarschijnlijk met regelmaat en op contractuele basis schoongemaakt. Stofzuigen, de toiletten en de kantineruimte zijn zaken die daarbij zelden worden overgeslagen. Eén ding wordt echter vaak vergeten: uw bureaustoel! Meer info

bureaustoel reinigen

Waarom uw bureaustoel reinigen?

Dagelijks maakt u gebruik van uw bureaustoel in veel gevallen zelfs met meerdere personen. 60% van de werknemers eet minimaal 2x per week achter zijn werkplek. Koffievlekken, broodkruimels, bacteriën en stofdeeltjes; uw bureaustoel is in veel gevallen onhygiënisch.

Vlekvrij, Hygiënisch, Mileuvriendelijk en Duurzaam

Bureaustoelreinigen.nl maaktgraag uw bureaustoelen, vergaderstoelen, zorgstoelen en kantinestoelen schoon. Onze diensten worden vaak ingezet in kantoren, zorginstellingen, scholen en overheidsgebouwen. De gekwalificeerde vakmensen van bureaustoelreinigen.nl reinigen overigens ook projecttapijt en tapijttegels.

Ook voor meubels reinigen in de zorgsector

Wij reinigen ook meubels voor de zorgsector en uiteraard kunnen wij ook reinigen op locatie. Neem contact met ons op of vraag een proefreiniging aan.

wilt u zelf  uw bankstel reinigen Hier wat tips

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *