Sportschool in Zwanenburg geopend!

gym zwanenburg

Sinds afgelopen maandag is er een nieuw sportschool in Zwanenburg geopend. Gym Zwanenburg gaat zich focussen op kickboksen voor volwassenen en kickboksen voor kinderen. Naast het kickboksen kan je bij Gym Zwanenburg ook langskomen om op een bokszak te trainen. De sportschool in Zwanenburg heeft beschikking over 5 bokszakken. Naast bokszakken kan je ook met gewichten en kettlebells trainen. Dit wordt bij Gym Zwanenburg een circuit training genoemd.

Bij Gym Zwanenburg lopen er 2 personal trainers rond die afgelopen jaren veel ervaring hebben opgedaan in de sport industrie. Beide personal trainers zijn ervaren kickboksers en kunnen je de kneepjes van het vak leren.

heb je liever de ruimte om vrij te trainen? Dan is dat uiteraard ook mogelijk. Je kan de ruimte per uur afhuren om alleen of met een vriend(in) te sporten. Na het sporten is het mogelijk om bij Gym Zwanenburg te douchen. Wij hebben een aparte douche voor mannen en vrouwen.

Wil je liever persoonlijk begeleid worden door een van onze personal trainers? Wij geven ook personal training dit kan een kickboksles zijn maar ook een circuit training.

Heeft u nog vragen en of idee├źn? Dan horen wij dat graag! U kunt ons contactgegevens vinden op:

https://www.gymzwanenburg.nl/contact/


Wilt u ook uw eigen blog op deze website plaatsen en heeft uw bedrijf een relatie met de omgeving Zwanenbug? Neem dan contact met ons op! 

Ook als u geen blog heeft kunnen wij u daarbij helpen! Wij schrijven graag een blog voor u over uw bedrijf of faciliteiten die u biedt.